Haber Servisi Basın Duyurusu Türk milleti ayaktadır, haklı bir infial ve öfke içindedir
Yemek Siparişi | Çiçek Siparişi | Sinema | Seyahat | Etkinlikler
Ana Sayfa | Hakkımızda | İletişim

   
   
 Üye Girişi
Kullanıcı Adı
Şifre Şifrenizi hatırlamıyorsanız Burayı Tıklayınız.
[Yenile]
Güvenlik Kodu Üstte resimde bulunan 6 karakterli harf ve rakamları yazınız.
Üye Olmak Için Tıklayınız.
 Duyurular
 Sinemalarda Ne Var?
 Anketimiz
Şehir Rehberi Nasıl?
Güzel
%55,2
Orjinal
%29,3
Süper
%15,3
Toplam Oy : 286
   
Gitmek İçin Tıklayınız.
Gitmek İçin Tıklayınız.
Gitmek İçin Tıklayınız.
Gitmek İçin Tıklayınız.
 Türk milleti ayaktadır, haklı bir infial ve öfke içindedir
19 Haziran 2010 günü Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Gediktepe’deki askeri birliğimize yapılan kanlı terör saldırısında şehit düşen ve yaralanan askerlerimiz. Türk milletinin yüreğini dağlamış ve derin bir yasa boğmuştur.
«« Önceki Haber  
Sonraki Haber »»
Tarih
:
19.06.2010
Güncellenme
:
19.06.2010
Kategorisi
:
Basın Duyurusu
Okunma Sayısı
:
809
Yorum Sayısı
:
0
Kaynak
:
Site Editörü
19 Haziran 2010 günü Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Gediktepe’deki askeri birliğimize yapılan kanlı terör saldırısında şehit düşen ve yaralanan askerlerimiz. Türk milletinin yüreğini dağlamış ve derin bir yasa boğmuştur.

  Türk milleti ayaktadır, haklı bir infial ve öfke içindedir.

  Aziz Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

  Yaralı  askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

  Son günlerde ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlar yavaş, yavaş netlik kazanmaya başlamıştır. Türkiye de demokratik açılım safsatasını uyduranlar habur da teröristlerin ülkeye girişini iyi şeyler olacak diye açıklayanlar ve analar ağlamasın diyenlere soruyoruz; açılım safsatasının başlatıldığı tarihten bu yana kanlı terör örgütü tarafından şehit edilen asker sayımız 127 ye ulaşmıştır bu askerlerimizin anaları ana değimlidir sayın başbakan. Türkiye de güzel şeyler olacak diyenler; hergün 10 şehit vermekmidir sizin güzel şey dediğiniz. Kapalı kapılar ardında terör örgütüyle yapmış olduğunuz pazarlıklar kanlı terör örgütünü o denli cesaretlendirmiştir ki terör olaylarını arttırarak sizi pazarlık masasına oturtmaya mecbur hale getirmeye zorlamaktadır. Ülkenin başbakanı Milliyetçi Hareket Paritisini kanlı terör örgütü ile aynı kefeye koyma cüretini göstererek kanlı terör örgütüyle yapacağı pazarlığa zemin hazırlayarak Türk Milletini buna alıştırmaya çalışmaktadır. Biz Milliyetçi Hareket partisi olarak bu açılım safsatasının bir yıkım projesi olduğunun farkındayız Hem yüce milletimizi hemde AKP iktidarını başından beri uyarmaktayız bu ülkeyi yönetenler zannetmeyin ki biz istediğimizi yaparız bedelini Türk milleti öder. Türk milliyetçileri bu oyuna dur diyecektir ve tüm bu olanların hesabını bu ülkeyi yönetenlerden mutlaka soracaktır bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu duygu ve düşünceler ile Milliyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe teşkilatı olarak Tüm Bafra halkını ülkemizde yaşanan olaylara karşı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. 

Milliyetçi Hareket Partisi

Bafra İlçe Başkanlığ
        Içeriği Paylasın Butonu    
 Habere Ait Yorumlar                                                    Toplam Yorum Sayısı : 0

Henüz Yorum Yazılmamıştır...
   
   
abaragambimumbara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telif Hakkı 2009-2010 BafraRehber.com'a Aittir. Her Hakkı Saklıdır.


Bafra Rehber adresi üzerinde bulunan fotoğraf ve bilgiler izinsiz kullanılamaz.

Sitede yer alan kullanıcı yorumları üyelik sözleşmesinde kabul edildiği şekilde yorum yapan üyenin şahsi düşünceleridir.
Bu sitenin alt yapısında OfoSoft Web Tasarım tarafından geliştirilen OfoSoft Şehir Rehberi Sistemi kullanılmaktadır.