Bafra eski Garnizon Komutanı emekli Albay Yakup Selim Tomaç’ın oğlu Çağrı Tomaç dünya evine girdi. Düğünde eski ve yeni Bafralılar bir araya geldi.
Selda ve Çağrı’nın evlendiği bu gecede aileleri ve sevenlerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Gece genç çiftin yaptığı açılış dansıyla başladı. Bafra ilçesinin yetiştirmiş olduğu yerel sanatçılardan es kardeşler düğüne katılan vatandaşlara coşkulu anlar yaşattı.
Ardından danslarla devam eden gecede pasta kesme ve takı takma merasimi gerçekleştirildi. Daha sonra davetliler canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler. Keskin ve Tomaç ailesi düğüne katılan vatandaşlarla ilgilendi.
Bafra Düğün Sarayında gerçekleştirilen düğün törenine; Bafra GARNİZON Komutanı Yarbay İbrahim Dağtekin, Aksaray Askerlik Şube başkanı Yarbay Metin Özdemir, Bafra Gençlik ve Spor Müdürü Mahmut Demirkan, Bafra Özel İdare Müdürü Yakup Tulum, Bafra ilçe Emniyet Müdürlüğü amirleri, siyasi parti temsilcileri, işadamları, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda davetli vatandaşlar katıldı.
Gece geç saatlere kadar süren düğünde gelin ve damadın yakınları doyasıya eğlendi.




